fbpx

Laatste update op 7 februari 2022

Glimlachmomenten, parels op je stoep – deel 3 is verschenen en vanaf nu beschikbaar als gratis e-book. Want een gedeelde glimlach is een vermenigvuldigde glimlach.

Je kent ze vast al: mijn wekelijkse Glimlachmomenten. Vorig jaar heb ik ze gebundeld in twee gratis e-books. Misschien heb je ze al gedownload en ik hoop dat ze een glimlach op je gezicht hebben gebracht.

Nu is het tijd voor deel 3, waarin de glimlachmomenten na deel 1 en 2 verder gaan. Soms met een lach, soms met een knipoog, soms van allebei een beetje. Voor mij zijn het stuk voor stuk pareltjes, kleine geluksmomenten die ik zomaar op mijn stoep heb gevonden. Gewoon door met aandacht in het leven te staan en de tijd te nemen om te kijken wat er om mij heen gebeurt. 

Deel 1 en deel 2 nog niet gedownload? Geen probleem, dat kan via deze link.

Veel plezier met de pareltjes van mijn stoep.

Angeline Schoor, Da Capo Coaching

Een glimlach is iets wonderlijks

het kost niets

het maakt de dag van de gever

en de ontvanger mooier

en

het is besmettelijk…

Luister hier naar mijn overdenking Glimlach