fbpx

Laatste update op 20 december 2021

Aan het begin van de coronacrisis in 2020, toen we ineens allemaal thuis moesten werken en het normale leven van de ene op de andere dag op zijn kop stond, ben ik begonnen met het verzamelen van kleine, blije momenten. Dingen die ik tegenkwam in mijn naaste omgeving die mij een geluksgevoel gaven. Waarnemingen, observaties, ontmoetingen. Allemaal kleine pareltjes, zomaar gevonden op mijn stoep, die een glimlach op mijn gezicht brachten.

Op social media ben ik die gaan delen als GLIMLACHMOMENTEN. Al gauw merkte ik dat er veel mensen waren die hier ook blij van werden en op hun beurt hun eigen glimlachmomenten gingen delen. Een ketting van parels, gevonden op individuele stoepjes. Deze pareltjes zijn momentopnamen. In mijn geheugen blijven ze bewaard, maar voor de lezer vervliegen ze snel. Daarom ben ik begonnen met het bundelen ervan. Daarmee worden ze tastbaarder, meer met elkaar verbonden. Als je er doorheen wandelt, zie je de seizoenen langzaam voorbij trekken.

Twee keer per jaar zet ik ze in een e-boek, dat gratis te downloaden is. Want een gedeelde glimlach is een vermenigvuldigde glimlach.

Veel plezier met de pareltjes van mijn stoep.

 

Angeline Schoor, Da Capo Coaching

Een glimlach is iets wonderlijks

het kost niets

het maakt de dag van de gever

en de ontvanger mooier

en

het is besmettelijk…

Luister hier naar mijn overdenking Glimlach