fbpx
0 items - €0,00 0

Recensies

ACHTER DE COULISSEN

Peter

Inspirerend en interessant om te beleven hoe je harp functioneel kan bijdragen om een gesprek te verdiepen.

VAN DRALEN NAAR STRALEN

Ellen

Dit programma heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de teamontwikkeling, zowel bij mij als teamleider als in het team. Knelpunten werden helder en oplossingen zaten….

Debby

Samen met mijn collega leidinggevende geef ik leiding aan een team van 50 medewerkers. Angeline heeft ons met het programma Van dralen naar stralen van goed advies voorzien.

ALS DE NOOT HET HOOGST IS IS DE COACH NABIJ

Ariën

Een aanrader voor iedereen die individuen coacht en/of werkt met groepen. Deze training was goed voor het opdoen van ideeën voor mijn eigen coach- en trainingspraktijk en voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Sigrun

Deze training laat je ervaren wat muziek kan doen in een coachingsgesprek; tegelijk krijg je goed onderbouwde theorie, oefeningen en praktisch handvatten om zelf als coach aan de slag te gaan met muziek

NOLOC jobcoach

Muziek verbindt hoofd en hart, zoals Angeline aangaf. Als jobcoach maak ik niet anders mee dat er ontiegelijk veel cliënten er last hebben van dat ze zich niet goed verbonden voelen met zichzelf.

Emma

In deze training leer je om op een simpele manier met muziek te coachen. Angeline laat je dit heel intens ervaren en geeft je een handvat om dit gelijk in je praktijk toe te passen. Mijn tip is: schrijf je zo snel mogelijk in voor deze training.

INDIVIDUELE COACHING VOOR MANAGERS: LEIDERSCHAP

Henk

Angeline kan heel goed luisteren. Luisteren is voor haar geen instrument, maar vanuit haar oprechte belangstelling voor de mens gaat ze een dimensie dieper:

Willem

Angeline heeft een rustgevende benadering bij haar coaching. Zij heeft een open houding die zorgt voor een prettige sfeer.

Yvette

Angeline heeft mij beholpen mijn doelen te bereiken door mij een spiegel voor te houden. Door mij dichter bij mijzelf te laten komen en mij gerichte opdrachten te geven om in de praktijk te gebruiken.

Sharon

Spot on, invoelend en doortastend. Ze legt een brug tussen hart en hoofd met behulp van muziek waardoor ze letterlijk een gevoelige snaar raakt. Heldere, eerlijke coach en een hartstikke fijn mens.

INDIVIDUELE COACHING: PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Petra

Angeline sloot echt aan bij mijn waarden, normen en belevingswereld. Hier vanuit hebben we doelen gesteld en via verschillende coaching technieken hebben we hieraan gewerkt.

Meral 

Je gaf ruimte, luisterde, spiegelde en gaf mooie inzichtgevende opdrachten. Mooi hoe je jouw passie voor de harp in je sessies verwerkt.

Ben

Angeline weet in haar coaching steeds te zoeken naar waar het begint. Da Capo (‘terug naar het begin’) Coaching is zo’n passende titel omdat het verwijst naar haar aanpak en…

Petra

Zeer fijne samenwerking gehad. Met haar levenservaring en mensenkennis is Angeline goed meedenkend, duidelijk en helder. Ze luistert goed en stelt de juiste vragen waardoor je tot de kern komt.

Kathy

Hoe krijg ik mijn naar alle kanten uitwaaierende gedachten geordend, zodat ze duidelijk, kort en bondig mijn mond uitkomen? Hoe kom ik tot de kern, hoe breng ik focus aan in mijn boodschap?

Lisanne

Bij Angeline heb ik een persoonlijk coachingstraject gevolgd, waarbij zij ook haar muziek heeft gebruikt. Angeline luistert goed, denkt met je mee en stelt je op je gemak.

TEAMS

Andrea

Angeline is een veelzijdige coach, die veel meeneemt in haar rugzak. Zo is zij een ervaren manager én muzikant. Ze past deze twee rollen op een originele manier toe in haar coaching,

Tevreden Klanten