fbpx
0 items - €0,00 0

Recensies

ACHTER DE COULISSEN

Peter

Inspirerend en interessant om te beleven hoe je harp functioneel kan bijdragen om een gesprek te verdiepen.

Jermaine

Levendige kennisoverdracht met muziek en zang. Komt verrassend goed over. Veel participatie deelnemers. Angeline levert echt maatwerk.

Chantal

Nieuwe maar logische combinatie van muziek en coaching. Brengt letterlijk en figuurlijk in beweging. Warme en oprechte vertaling van emoties en doelen naar inzicht.

Angela

Angeline laat haar deelnemers stralen, ze heeft mij inzicht gegeven hoe het ook kan, op een geheel andere manier kijken naar coaching. Ik ging weg vol energie.

VAN DRALEN NAAR STRALEN

Ellen

Dit programma heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de teamontwikkeling, zowel bij mij als teamleider als in het team. Knelpunten werden helder en oplossingen zaten….

Debby

Samen met mijn collega leidinggevende geef ik leiding aan een team van 50 medewerkers. Angeline heeft ons met het programma Van dralen naar stralen van goed advies voorzien.

ALS DE NOOT HET HOOGST IS IS DE COACH NABIJ

Ariën

Een aanrader voor iedereen die individuen coacht en/of werkt met groepen. Deze training was goed voor het opdoen van ideeën voor mijn eigen coach- en trainingspraktijk en voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Sigrun

Deze training laat je ervaren wat muziek kan doen in een coachingsgesprek; tegelijk krijg je goed onderbouwde theorie, oefeningen en praktisch handvatten om zelf als coach aan de slag te gaan met muziek

NOLOC jobcoach

Muziek verbindt hoofd en hart, zoals Angeline aangaf. Als jobcoach maak ik niet anders mee dat er ontiegelijk veel cliënten er last hebben van dat ze zich niet goed verbonden voelen met zichzelf.

Emma

In deze training leer je om op een simpele manier met muziek te coachen. Angeline laat je dit heel intens ervaren en geeft je een handvat om dit gelijk in je praktijk toe te passen. Mijn tip is: schrijf je zo snel mogelijk in voor deze training.

Jannie

In deze training word je op een laagdrempelige en rustige wijze meegenomen in de mogelijkheden om muziek op vele wijzen te integreren in je coaching. Angeline creëert veiligheid en bespeelt je leerproces op een fijne wijze. Ze weet de juiste snaar te raken om je mee te nemen in het onderzoeken van de mogelijkheden die muziek biedt.

Loes

Ik wist dat muziek wat met je doet. In deze training heb ik ervaren hoe je dit als instrument in kan zetten bij loopbaancoaching. Zonder woorden kom je dicht bij je gevoel. Angeline neemt je met haar harp mee naar een mooie bergweide en laat je naar binnen kijken/voelen. Oefeningen in drietallen zorgden voor nieuwe inzichten. Het was een bijzondere…

Gert

Mooi om verhalen te horen én om te ervaren door het luisteren naar muziek, hoe het inzetten van muziek in een gesprek direct kan leiden tot contact van hart tot hart. Ik ga hier tijdens coaching zeker mee experimenteren. Angeline biedt met deze training een zeer mooie, aanvullende methodiek om in te zetten bij coaching.

Anita

Wat een mooie reis. Muziek (instrumenten) gebruiken om uit je hoofd te gaan en heel diep af te zakken naar je gevoel. Met goede, eenvoudig bruikbare oefeningen is mijn kist met instrumenten weer verder gevuld.

Sjanie

Angeline verzorgt als coach en muzikant een interessante en nuttige training waarmee je direct erna muziek op een creatieve manier in je coaching kunt betrekken. Muziek raakt vaak meer dan woorden wat diep vanbinnen om ruimte en uitdrukking vraagt. Een aanrader.

Alice

Hoe kun je muziek inzetten tijdens coaching om mensen dichter naar hun gevoel te laten gaan? En hoe helpt muziek bij het uitdrukken van emoties waar woorden het vaak niet kunnen verbeelden. Muziek spreekt een ander deel van ons brein aan en dat doet van alles met je. Angeline liet het ons zien en ervaren. Vol inspiratie en tools gingen we…

Laurens

Nuttige tool in coachgesprekken, zeker voor cliënten die moeite hebben bij hun gevoel te komen. De terugkomdag is echt een extra die het werken met muziek nog meer verankert!

Lianne

Inspirerend! Mooi om zelf te ervaren hoe muziek je bij je gevoel brengt. Geeft veel energie en inzichten om muziek in coaching toe te passen. Angeline raakte met haar harp een mooie snaar!

Hanneke

Ervaren hoe krachtig muziek kan zijn bij coaching. Het opent deurtjes in het geheugen naar emoties die kunnen blokkeren in het dagelijks functioneren. Doorvoeld dat muziek je hartslag en bloeddruk verlaagt, spieren ontspant en de productie van stresshormonen afremt. Heel fijne training en mooie aanvulling op mijn vaardigheden als coach. 

Karin

Angeline kan toveren met muziekinterventies. Tijdens het volgen van de training “Als de noot het hoogst is, is de coach nabij…”  ben ik niet alleen in mijn kern geraakt maar ook geïnspireerd om zelf met muziek te gaan werken tijdens mijn coaching.

Karin S

Heerlijke trainingsdag vol inspirerende muzikale werkvormen. Door de setting in de prachtige villa, de begeleiding van Angeline en de muziek was het ook direct heel persoonlijk en voelbaar wat de oefeningen teweeg kunnen brengen.

Caro

Unieke ervaring. Als a-muzikaal persoon, leer ik hoe muziek de verbinding met de coachee bevordert en hoeveel je met muziek in beeld krijgt. Gevarieerde werkvormen geven volop inspiratie. Angeline is als coach, harpist en schrijfster in evenwicht.

4 sterren van Caro!

INDIVIDUELE COACHING VOOR MANAGERS: LEIDERSCHAP

Henk

Angeline kan heel goed luisteren. Luisteren is voor haar geen instrument, maar vanuit haar oprechte belangstelling voor de mens gaat ze een dimensie dieper:

Willem

Angeline heeft een rustgevende benadering bij haar coaching. Zij heeft een open houding die zorgt voor een prettige sfeer.

Yvette

Angeline heeft mij beholpen mijn doelen te bereiken door mij een spiegel voor te houden. Door mij dichter bij mijzelf te laten komen en mij gerichte opdrachten te geven om in de praktijk te gebruiken.

Sharon

Spot on, invoelend en doortastend. Ze legt een brug tussen hart en hoofd met behulp van muziek waardoor ze letterlijk een gevoelige snaar raakt. Heldere, eerlijke coach en een hartstikke fijn mens.

Nathalie

Helder coachingstraject met heldere doelstellingen. Prettig mens die in de hectiek van de dag  een rustmoment bracht. Goede handvatten die ik blijf toepassen. Terugkomsessies houden me scherp en op het juiste traject.

INDIVIDUELE COACHING: PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Petra

Angeline sloot echt aan bij mijn waarden, normen en belevingswereld. Hier vanuit hebben we doelen gesteld en via verschillende coaching technieken hebben we hieraan gewerkt.

Meral 

Je gaf ruimte, luisterde, spiegelde en gaf mooie inzichtgevende opdrachten. Mooi hoe je jouw passie voor de harp in je sessies verwerkt.

Ben

Angeline weet in haar coaching steeds te zoeken naar waar het begint. Da Capo (‘terug naar het begin’) Coaching is zo’n passende titel omdat het verwijst naar haar aanpak en…

Petra

Zeer fijne samenwerking gehad. Met haar levenservaring en mensenkennis is Angeline goed meedenkend, duidelijk en helder. Ze luistert goed en stelt de juiste vragen waardoor je tot de kern komt.

Kathy

Hoe krijg ik mijn naar alle kanten uitwaaierende gedachten geordend, zodat ze duidelijk, kort en bondig mijn mond uitkomen? Hoe kom ik tot de kern, hoe breng ik focus aan in mijn boodschap?

Lisanne

Bij Angeline heb ik een persoonlijk coachingstraject gevolgd, waarbij zij ook haar muziek heeft gebruikt. Angeline luistert goed, denkt met je mee en stelt je op je gemak.

Hilco

Spot on, invoelend en doortastend. Ze legt een brug tussen hart en hoofd met behulp van muziek waardoor ze letterlijk een gevoelige snaar raakt. Heldere, eerlijke coach en een hartstikke fijn mens.

Jeroen

Bij Angeline heb ik een persoonlijk coachingstraject gevolgd, waarbij zij ook haar muziek heeft gebruikt. Angeline luistert goed, denkt met je mee en stelt je op je gemak.

Eva

Angeline heeft mij in relatief korte tijd geholpen tot de kern te komen van mijn hulpvraag. We zijn samen gaan onderzoeken, met verschillende methoden, wat de vraag achter de vraag was. Daarnaast heeft Angeline mij geholpen hier op een praktische, maar emotionele manier mee om te leren gaan. Ik heb hierdoor meer inzicht gekregen in mijn behoeften en overtuigingen en…

Marieke

Angeline heeft me op een hele fijne manier mezelf leren kennen. Door middel van verschillende oefeningen heeft ze me spiegels voorgehouden waardoor ik gedragingen en gedachten ging zien, voelen en ervaren. Ze gebruikt daar ook muziek en humor bij, we hebben best veel gelachen! Ik ben in een paar maanden zo ver gekomen met mezelf, dat had ik niet voor mogelijk gehouden.

Raoul

Inzicht in gedrag en gedrag benoemen. Rust geven en openstellen. Vertrouwen dat energie geeft.

Michel

Opdrachten die goed aansloten bij mijn leer- en ontwikkelbehoefte, Rust, ervaring en oprechte interesse in de persoon gaven erg veilige sfeer. Verschillende methodieken maakt het echt maatwerk.

Hazel

Vriendelijke, kundige coach die me serieus nam maar het gesprek met de nodige humor ook voldoende luchtig hield.

Heidi

Angeline is een fijn en zeer doortastend persoon. Ze vraagt door. Dat was moeilijk en intensief, maar het schiep wel duidelijkheid. Zij leerde mij vanuit en voor mezelf te denken en voor mezelf te zorgen in plaats van altijd voor anderen.

Ramona

Natuurlijk en professioneel proces. Zelf verantwoordelijkheid over het proces, Angeline reikte juiste tools aan. Dit gaf inzichten, waar ik zelf mee aan de slag kon. Professioneel in een “relaxte” omgeving en beschikt over diverse tools en methodieken. Muzikaliteit is daarin verweven. Flexibel in het proces met de doelen als richtlijn. Confronteert op een respectvolle manier en staat open voor feedback.

Dewi

Natuurlijk en professioneel proces. Zelf verantwoordelijkheid over het proces, Angeline reikte juiste tools aan. Dit gaf inzichten, waar ik zelf mee aan de slag kon. Professioneel in een “relaxte” omgeving en beschikt over diverse tools en methodieken. Muzikaliteit is daarin verweven. Flexibel in het proces met de doelen als richtlijn. Confronteert op een respectvolle manier en staat open voor feedback.

Ghislaine

Ik ben weer een laagje dieper gegaan, mij écht beter ben gaan voelen en heb verbeteringen geïntegreerd. Er zijn kwartjes gevallen, puzzelstukjes op zijn plek gezet en zaken ‘opgelost’. Haar methodieken pasten als een bus.

Angeline heeft mij echt gezién. Geen standaard rijtje van interventies maar echt keer op keer kijken en bevragen wat er speelt en wat daarbij zou kunnen helpen.

Raoul

Zeer positief ervaren. Verschillende werkvormen en methodieken waren inzichtgevend. Angeline heeft vertrouwen gewekt, waardoor ik stappen buiten mijn comfortzone kon zetten.

Paulien

Eerlijke, duidelijke en open manier van communiceren. Luisterde zonder oordeel en vroeg door, waardoor ik mij serieus genomen voelde. Prikkelde en spiegelde, was goed voor mij. Goed in “doorprikken” van gedrag en uitlatingen. Communiceerde op gelijkwaardige manier door af en toe ook een keuze voor te leggen. Ruimte voor humor en relativeren.

TEAMS

Andrea

Angeline is een veelzijdige coach, die veel meeneemt in haar rugzak. Zo is zij een ervaren manager én muzikant. Ze past deze twee rollen op een originele manier toe in haar coaching,

Tevreden Klanten