fbpx

Permanente educatie, als coach en trainer ben je daar voortdurend mee bezig. Niet alleen omdat het nodig is voor je (her)certificering, maar ook omdat het leuk is om jezelf te blijven ontwikkelen en steeds weer nieuwe dingen te leren.

Zelf ben ik ook altijd op jacht naar leuke trainingen en workshops over methodieken of werkvormen die ik nog niet ken of beheers. Ik vind het heerlijk om mijn gereedschapskist daarmee aan te vullen.

Daartegenover staat dat ik mijn eigen kennis graag deel met anderen. Wie mij wat langer kent, weet dat ik naast coach en trainer ook muzikant ben. Het zal je dan ook niet verbazen dat in mijn coaching en training muziekinterventies een cruciale rol spelen. Het leuke van muziekinterventies dat je geen muzikant hoeft te zijn om ermee te werken. Daarom heb ik dan ook een training ontwikkeld voor andere coaches en trainers: Als de NooT het hoogst is, is de coach nabij…

Trots en blij kan ik melden dat NOBCO aan deze training 9 PE punten heeft toegekend. Een mooie erkenning van de waarde van deze training. Stond deze training misschien al op je verlanglijstje? Schrijf je dan nu in! Daarmee geef je jezelf niet alleen een fijne aanvulling op je gereedschapskist en een ontzettend leuke anderhalve dag, maar ook PE punten voor je (her)certificering.

NOBCO PE vignetMeer weten over de training? Lees hier wat je gaat doen. Meteen inschrijven kan hier.

Ik hoop je snel te zien in een van mijn trainingen in de schilderachtige Villa Schoutenhoeck.

Villa Schoutenhoeck, Zwartewaal

Angeline Schoor

Da Capo Coaching