fbpx

Niet alle trainingen lenen zich ervoor online gegeven te worden. Mijn training “Als de NooT het hoogst is, is de coach nabij…” is er zo eentje. Als je wilt oefenen met werkvormen die hoofd en hart verbinden, dan is fysiek bij elkaar zijn echt nodig. Zonder dat ervaar je de impact niet. Persoonlijke interactie is essentieel.

Maar overal is een oplossing voor. Voor de geplande trainingen dit jaar pas ik de groepsgrootte aan, zodat er op een veilige afstand van 1,5 meter gewerkt kan worden. In de schilderachtige trainingslocatie Villa Schoutenhoeck is bovendien bij mooi weer ook de gelegenheid in de tuinen te werken.

Train de trainer 15 meter scaled

 

Trainingsdata 2020

19 juni trainingsdag, 4 september terugkomochtend

16 oktober trainingsdag, terugkomochtend 13 november

Kleinere groepen, meer persoonlijke aandacht en toch geen hogere prijs. De groepen zijn wel sneller vol, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Meer informatie over de training en aanmelden: klik hier

#verbinding hoofd en hart #training #train de trainer #muziek #muziekinterventies