fbpx

Ik word gebeld: wil je meedoen aan onze serie podcasts? En wil je dan vertellen over de kracht van muziek in coaching en training? Maar natuurlijk! Als het over de magie van muziek gaat, ga ik helemaal los.????

Peter Stehouwer en Shirley Joemai van Personal Mastery ken ik al een tijdje. Wij hebben samen trainingen en leerlijnen ontwikkeld en zoeken elkaar graag op om samen te werken en kennis te delen. Ik hou ervan om ervaringen te bundelen en samen verder te komen dan ieder afzonderlijk.

Ik ben er dan ook meteen voor te porren om mee te werken aan hun serie podcasts. Maandelijks interviewen zij experts over belangrijke thema’s die raakvlakken hebben met persoonlijke ontwikkeling en groei. Het doel is om hiermee mensen te inspireren en motiveren om het maximale uit zichzelf én het leven te halen. Een mooi streven waaraan ik graag een steentje bijdraag.

In deze video praten Peter, Shirley en ik over de kracht van muziek in coaching en training.