fbpx

Laatste update op 29 april 2021

Op een donkere winterochtend zit in mijn berichtenbox van LinkedIn een bericht van Mieke Maat: of ik mee wil werken aan een podcast over stress en burn-out. Zij heeft mijn profiel gezien en is geraakt door mijn aanpak met muziek en taal. Zij wil graag weten hoe ik dit inzet om mensen te helpen bij de ontwikkeling van hun leiderschap en persoonlijk leiderschap en vraagt zich af of ik hierin vaak te maken krijg met het thema stress.

Natuurlijk wil ik meedoen, Hanteren en verminderen van stress is een veelvoorkomend thema in mijn praktijk en ik praat graag met vakgenoten over ons prachtige beroep. Dus we maken een afspraak om elkaar online te zien voor de podcast.

In deze video wisselen Mieke en ik van gedachten over stressvrij leven en hoe ik muziek en soms ook taal en metaforen inzet om stress te verlagen en innerlijke rust te bevorderen.

Mieke Maat helpt particulieren en ondernemers met burn-out begeleiding en stressmanagement. Meer weten over Mieke? Klik hier om naar haar website te gaan.