fbpx
0 items - €0,00 0

Individuele coaching – persoonlijk leiderschap

Michel

Opdrachten die goed aansloten bij mijn leer- en ontwikkelbehoefte, Rust, ervaring en oprechte interesse in de persoon gaven erg veilige sfeer. Verschillende methodieken maakt het echt maatwerk.

Doorgaan

Marieke

Angeline heeft me op een hele fijne manier mezelf leren kennen. Door middel van verschillende oefeningen heeft ze me spiegels voorgehouden waardoor ik gedragingen en gedachten ging zien, voelen en ervaren. Ze gebruikt daar ook muziek en humor bij, we hebben best veel gelachen! Ik ben in een paar maanden zo ver gekomen met mezelf, dat had ik niet voor mogelijk gehouden.

Doorgaan

Eva

Angeline heeft mij in relatief korte tijd geholpen tot de kern te komen van mijn hulpvraag. We zijn samen gaan onderzoeken, met verschillende methoden, wat de vraag achter de vraag was. Daarnaast heeft Angeline mij geholpen hier op een praktische, maar emotionele manier mee om te leren gaan. Ik heb hierdoor meer inzicht gekregen in mijn behoeften en overtuigingen en…

Doorgaan

Hilco

Spot on, invoelend en doortastend. Ze legt een brug tussen hart en hoofd met behulp van muziek waardoor ze letterlijk een gevoelige snaar raakt. Heldere, eerlijke coach en een hartstikke fijn mens.

Doorgaan

Petra

Zeer fijne samenwerking gehad. Met haar levenservaring en mensenkennis is Angeline goed meedenkend, duidelijk en helder. Ze luistert goed en stelt de juiste vragen waardoor je tot de kern komt.

Doorgaan

Kathy

Hoe krijg ik mijn naar alle kanten uitwaaierende gedachten geordend, zodat ze duidelijk, kort en bondig mijn mond uitkomen? Hoe kom ik tot de kern, hoe breng ik focus aan in mijn boodschap?

Doorgaan

Ben

Angeline weet in haar coaching steeds te zoeken naar waar het begint. Da Capo (‘terug naar het begin’) Coaching is zo’n passende titel omdat het verwijst naar haar aanpak en…

Doorgaan