fbpx
0 item - €0,00 0

Als de NooT het hoogst is, is de coach nabij...

Caro

Unieke ervaring. Als a-muzikaal persoon, leer ik hoe muziek de verbinding met de coachee bevordert en hoeveel je met muziek in beeld krijgt. Gevarieerde werkvormen geven volop inspiratie. Angeline is als coach, harpist en schrijfster in evenwicht.

4 sterren van Caro!

Doorgaan

Karin S

Heerlijke trainingsdag vol inspirerende muzikale werkvormen. Door de setting in de prachtige villa, de begeleiding van Angeline en de muziek was het ook direct heel persoonlijk en voelbaar wat de oefeningen teweeg kunnen brengen.

Doorgaan

Karin

Angeline kan toveren met muziekinterventies. Tijdens het volgen van de training “Als de noot het hoogst is, is de coach nabij…”  ben ik niet alleen in mijn kern geraakt maar ook geïnspireerd om zelf met muziek te gaan werken tijdens mijn coaching.

Doorgaan

Hanneke

Ervaren hoe krachtig muziek kan zijn bij coaching. Het opent deurtjes in het geheugen naar emoties die kunnen blokkeren in het dagelijks functioneren. Doorvoeld dat muziek je hartslag en bloeddruk verlaagt, spieren ontspant en de productie van stresshormonen afremt. Heel fijne training en mooie aanvulling op mijn vaardigheden als coach. 

Doorgaan

Alice

Hoe kun je muziek inzetten tijdens coaching om mensen dichter naar hun gevoel te laten gaan? En hoe helpt muziek bij het uitdrukken van emoties waar woorden het vaak niet kunnen verbeelden. Muziek spreekt een ander deel van ons brein aan en dat doet van alles met je. Angeline liet het ons zien en ervaren. Vol inspiratie en tools gingen we…

Doorgaan

Sjanie

Angeline verzorgt als coach en muzikant een interessante en nuttige training waarmee je direct erna muziek op een creatieve manier in je coaching kunt betrekken. Muziek raakt vaak meer dan woorden wat diep vanbinnen om ruimte en uitdrukking vraagt. Een aanrader.

Doorgaan

Anita

Wat een mooie reis. Muziek (instrumenten) gebruiken om uit je hoofd te gaan en heel diep af te zakken naar je gevoel. Met goede, eenvoudig bruikbare oefeningen is mijn kist met instrumenten weer verder gevuld.

Doorgaan

Gert

Mooi om verhalen te horen én om te ervaren door het luisteren naar muziek, hoe het inzetten van muziek in een gesprek direct kan leiden tot contact van hart tot hart. Ik ga hier tijdens coaching zeker mee experimenteren. Angeline biedt met deze training een zeer mooie, aanvullende methodiek om in te zetten bij coaching.

Doorgaan