fbpx

Laatste update op 25 juli 2022

Je bureau ligt vol stapels werk. Op de takenlijst in je digitale agenda prijken tientallen rode vlaggetjes. Je mailbox piept iedere twintig seconden. De telefoon gaat. Er staat een collega aan je bureau met een dringende vraag. WAAAAAAAAAAAAH!!!!!! STRESS!!!!!

Herken je dat? Met dit simpele gereedschap zet je de eerste stap om de stress te lijf te gaan. Rust in je hoofd begint met ordening van je taken. Neem tien minuten de tijd om al je taken te screenen op “belangrijk” en “urgent”. Zet ze in het juiste vak, volg de groene instructies en kijk eens: een kwart van je taken valt af, een kwart hoeft je niet nu te doen, een kwart kan iemand anders doen. Alle tijd dus voor het kwart dat overblijft.

Download vandaag, gebruik morgenochtend en morgenavond met een rustiger gevoel naar huis.

Timemanagement, onmisbaar in je leiderschap.

Matrix_belangrijk_-_urgent