fbpx
0 items - €0,00 0

Teams

Met een team een dag aan het werk zijn in een andere omgeving helpt bij het loskomen van de waan van de dag en geeft een frisse kijk op de zaken van alledag. Met elkaar aandacht geven aan groepsdynamiek legt onderliggende patronen bloot en laat zien welke thema’s spelen binnen jullie groep.

Door op een andere manier dan je gewend naar die thema’s te kijken, word je op een ander been gezet. Mijn ervaring is dat het enorm helpt als je zo nu en dan uit je comfortzone komt en op een speelse en interactieve manier met elkaar bezig bent. Muziek is daarvoor een uitstekend en laagdrempelig middel.

Werken met teams is voor mij maatwerk. Uitgangspunt is thematiek die bij het team speelt. Dit kan een inhoudelijk thema zijn, maar ook over samenwerking en het groepsproces gaan.

In teams waar het thema samenwerking centraal staat, maak ik graag gebruik van TeamRol-Indexator.

Ter inspiratie vind je op deze pagina een aantal van mijn werkvormen waarin muziek of taal een rol speelt. Deze kunnen ingepast worden in het programma, wanneer dit aansluit bij wat voor jullie werkt. Maatwerk is voor mij de standaard.