Het mag weer deze zomer! Offline trainen. Niet meer de ander op een beeldscherm zien, maar echt en ademend naast je, op een veilige afstand natuurlijk en volgens de richtlijnen.

Heb jij zin om weer met elkaar te leren? Jezelf te ontwikkelen en te filosoferen op een mooie en rustige plek? Wil je op een verrassende manier uit je comfortzone? Wil jij werken aan vaardigheden als overtuigingskracht en relativeren? Wil jij je denken en voelen in balans brengen?

Dan heb ik goed nieuws: dit kan in de Zomerschool!

De Zomerschool vindt plaats in de maand augustus. Er zijn drie workshops waarin je op een verrassende locatie en op een verfrissende manier kunt werken aan je vaardigheden. Je kunt de workshops apart en als serie volgen.

P R O G R A M M A

Workshop 1: Relativeren voor beginners

Relativeren is dingen in perspectief zien, in een context plaatsen. Als je relativeert, verleg je je focus en zoom je uit. Dat haalt de druk eraf. In deze workshop ga je aan de hand van eigen casuïstiek oefenen met relativeren met behulp van metaforen. Door je frustratie door de bril van een metafoor te bekijken, schep je voor jezelf de nodige afstand. Dat maakt relativeren een stuk gemakkelijker en het is nog leuk ook. Je gaat in deze workshop aan de slag met een van de oudste verschijningsvormen van de metafoor: het sprookje.

Docenten: Angeline Schoor en Thérese Nleng
Datum: 3 augustus 2020, 9.30 – 13.30 uur

Workshop 2: Verbinding hoofd en hart en rationele compassie

Deze workshop maakt je bewust van het feit dat denken en voelen in je brein afzonderlijk wordt aangestuurd en dat je handelingen en primaire reacties vaak wortelen in een van de hersenhelften. Je ervaart het verschil tussen de werking van beide en krijgt handvatten om een voor jou goed werkende balans te vinden. Je leert vanuit gevoel verbinding met je samenwerkings- en gesprekspartners te maken en hen vanuit rationele compassie vooruit te helpen.

Docenten: Angeline Schoor en Thérese Nleng
Datum: 21 augustus 2020, 9.30 – 15.30 uur

Workshop 3: Speak 2 Impress

Wil jij krachtig én met zelfvertrouwen spreken in het openbaar? Meer impact maken met jouw presentatie of speech en je onderscheiden van alle standaardpresentaties? Ben je bereid om uit je comfortzone te gaan of dingen anders te doen dan je gewend bent? In deze interactieve masterclass ontdek je wat de impact is van jouw gedachten en overtuigingen op jouw resultaat. Hoe je jouw zelfvertrouwen rond spreken in het openbaar kunt vergroten. Wat een goede basisstructuur is voor elke presentatie of speech. Wat de kracht is van een authentiek verhaal en hoe je met taal, interactie, beweging en stemgebruik jouw publiek kunt boeien.

Docenten: Peter Stehouwer, Shirley Joemai en Angeline Schoor
Datum: 31 augustus 2020, 9.30 0 13.30 uur

 

Locatie: Villa Schoutenhoeck, Molendijk 2, Zwartewaal

Kosten per workshop:  € 249,= exclusief BTW, inclusief lunch en studiemateriaal.

A A N M E L D E N
stuur een mail met de workshop(s) van je keuze naar angeline@dacapocoaching.nl

of klik hier om direct naar mijn contactpagina te gaan.

wens jullie een zonnige en leerzame Zomerschool toe. Tot ziens in de schilderachtige villa Schoutenhoeck!

locatie: Villa Schoutenhoeck

Da Capo Coaching
Angeline Schoor